Pro deo advocaat

De pro deo advocaat en gefinancierde rechtshulp

Wat is een pro deo advocaat?

Om iedereen met een relatief laag inkomen te kunnen voorzien van rechtshulp is de pro deo advocaat in het leven geroepen. De Nederlandse staat zal afhankelijk van het inkomen een deel bijdragen in de kosten.

Gefinancierde rechtshulp

U kunt afhankelijk van uw inkomen in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp. Indien u hiervoor in aanmerking komt, dan betaalt de Nederlandse overheid afgezien van uw eigen bijdrage de pro deo advocaat. De hoogte van uw eigen bijdrage wordt bepaald door de hoogte van uw inkomen. Des te meer u verdient, des te meer u zelf dient bij te dragen.

Wat doen wij voor u?

Advocatenkantoor Jans kan u voorzien van een gedegen pro deo advocaat. Onze werkgebieden spreiden zich uit over een groot deel van Nederland, te weten: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. Voor andere plekken in Nederland dient u contact met ons op te nemen.

Vraag hier uw offerte aan

Druk op de onderstaande knop en vraag uw offerte aan. Het aanvragen van een offerte via onze website is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte aanvragen