Overeenkomsten

Overeenkomsten, contracten en algemene voorwaarden

Overeenkomsten en contracten worden elke dag gesloten. Soms zelf zonder dat u het in de gaten heeft. Meestal gaat het goed. De afspraken zijn helder en beide partijen krijgen waar ze recht op hebben.

Soms gaat het niet goed. U krijgt niet waar u recht op heeft of u heeft een verschil van mening over wat er is afgesproken of overeengekomen.

In die gevallen staan we bij Budgetadvocaat Jans u bij. Daarbij betrekken we de vragen of een regeling nog mogelijk is, wat uw proceskansen zijn en/of de andere partij verhaal biedt.

Analyse overeenkomst of contract

We maken een scherpe analyse van uw overeenkomst of contract, beoordelen voor u uw (juridische) positie en komen aan de hand daarvan, in overleg met u, tot een plan van aanpak dat aansluit op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Dat kan variëren van het treffen van een regeling tot het leggen van beslag.

Opstellen van overeenkomsten en contracten

Ook stellen wij contracten en overeenkomsten voor u op maat op of maken we – voor de ondernemer – modelcontracten welke u voor uw handelscontacten kunt gebruiken (inclusief algemene voorwaarden). Een goede overeenkomst met heldere afspraken is immers de basis om conflicten te vermijden.

Vraag hier uw offerte aan

Druk op de onderstaande knop en vraag direct uw offerte aan. Het aanvragen van een offerte via onze website is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte aanvragen