Over ons

Betaalbare advocaten

Wij leveren juridische diensten voor particulieren en ondernemers

Wij zijn lid van Vereniging van Advocaten Noord Nederland

het samenwerkingsverband voor kwaliteit en innovatie

Over ons

We zijn een familiebedrijf met korte lijnen naar onze cliënten toe. Vader en zoon werken met meer dan 20 jaar juridische ervaring tezamen met een staf van ondersteunend personeel met liefde aan juridische zaken voor onze cliënten.

Anders dan andere advocatenkantoren bieden we een laagdrempelige aanpak met korte lijnen naar u toe tegen een vaste all in prijs . Zo staan we op persoonlijke basis u bij in je zaak zonder het bekende uurtje factuurtje. U komt op die manier niet voor verrassingen te staan en bent u ervan verzekerd dat uw zaak goed wordt behartigd.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder vanuit ons kantoor aan de Leonard Springerlaan 19. We zijn voorzien van eigen parkeergelegenheid.

Namens team Budgetadvocaat Jans heten we u dan ook graag van harte welkom.

P.(Peter) J. Jans

Specialisaties

Onze advocaten blijven zich voortdurend vernieuwen om de optimale kwaliteit en de beste dienstverlening voor onze cliënten te garanderen.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. Mr Ing. B. Jans staat geregistreerd op Personen en familierecht en Arbeidsrecht;
b. Mr.P.J. Jans staat geregistreerd op Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

13 + 5 =

Offerte aanvragen

2 + 5 =