Kosten

Wij zijn lid van Vereniging van Advocaten Noord Nederland

het samenwerkingsverband voor kwaliteit en innovatie

Kosten

Bij Budgetadvocaat Jans werken we indien mogelijk met een vaste all-in prijs voor uw zaak. Een vast budget zodat u weet waar u aan toe bent en geen uurtje factuurtje zoals zoveel advocatenkantoren dat hanteren.  Dat is dan ook ons uitgangspunt.

Mocht de zaak echter zo bewerkelijk zijn dat een afspraak over een vast budget niet mogelijk is dan spreken we met u een passend uurtarief af. Ons basis uurtarief bedraagt € 150 excl. btw.

Onze declaraties zijn voorzien van een specificatie van de werkzaamheden. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Valt uw zaak onder de dekking van een rechtsbijstandsverzekering, dan kan Budgetadvocaat Jans u na akkoord van de verzekeraar bijstaan. Uw rekening(en) bij ons, worden dan betaald door uw verzekeraar.

Indien uw inkomen beneden een bepaalde grens blijft, komt u in aanmerking voor een toevoeging. Dit houdt in, dat de staat het grootste gedeelte van de kosten van de rechtsbijstand betaalt. U voldoet dan enkel een eigen bijdrage.

We kunnen voor u een aanvraag indienen om deze te verkrijgen bij de Raad voor Rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand is het instituut dat de toevoegingen toekent. Ons kantoor is lid van High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand.

Ons kantoor werkt op basis van High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand, daardoor is het verkrijgen van een toevoeging door ons voor u eenvoudig en snel te realiseren. 

Heeft u vragen met betrekking tot de kosten, Budgetadvocaat Jans kan u verder over de kosten informeren.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

6 + 13 =

Offerte aanvragen

9 + 13 =