Kosten advocaat

Budgetadvocaat Jans, kosten advocaat afgestemd op een gewone mensen

Budgetadvocaat Jans bedient gewone mensen en gewone ondernemers met een normaal inkomen. Als pro deo advocaat helpen wij ook de minder bedeelden in Nederland.

Wat zijn de kosten van een advocaat

Iedereen die wel eens een advocaat heeft ingehuurd bedenkt zich vaak een tweede keer als dit weer nodig blijkt. De tarieven zijn vaak een doorslaggevende factor bij het inhuren van een advocaat. Budgetadvocaat Jans is met recht een betaaalbare advocaat te noemen. Onze fatsoenlijke tarieven zijn dan ook zeer concurrerend in de markt.

Onze aanpak

Onze heldere en doelgerichte aanpak brengt een kostenbesparende factor met zich mee. Wij rekken niet onnodig tijd en geven een duidelijke uitleg van de (te maken) kosten.

Wat wij voor u doen

Advocatenkantoor Jans kan u voorzien van een betaalbare advocaat. Onze werkgebieden spreiden zich uit over een groot deel van Nederland, te weten: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. Voor andere plekken in Nederland dient u contact met ons op te nemen.

Vraag hier uw offerte aan

Druk op de onderstaande knop en vraag uw offerte aan. Het aanvragen van een offerte via onze website is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte aanvragen