Faillissementsverzoeken

Een faillissement aanvragen

Heeft u een schuldenaar die maar niet reageert op uw aanmaningen om de rekening te betalen en zijn er meerdere schuldeisers die geld van deze schuldenaar te vorderen hebben?

Dan is een faillissementsverzoek aan de rechtbank mogelijk en wellicht het aangewezen middel om op eenvoudige wijze voldoende druk bij de schuldenaar te leggen om betaling te verkrijgen.

Immers, niet betalen heeft zijn of haar faillissement tot gevolg. Soms is het verzenden van een aanmaning met het dreigen van het doen van een faillissementsaanvraag al voldoende. Volgt er geen betaling en wordt het faillissement uitgesproken door de rechtbank? Dan weet u zeker dat er ook niets te halen viel en kunt u zich weer richten op klanten en/of schuldenaren die wel betalen.

Kort en goed: het is een eenvoudig en doeltreffend middel om uw geld te incasseren. Budgetadvocaat Jans verzorgt faillissementsaanvragen voor aantrekkelijke vaste all-in prijzen.

Voor personen of ondernemingen die zelf het faillissement willen aanvragen verzorgen wij bij Budgetadvocaat Jans dit traject uiteraard ook. Daarnaast staan we u graag bij indien er een faillissementsverzoek tegen u of uw onderneming is ingediend.

Vraag hier uw offerte aan

Druk op de onderstaande knop en vraag direct uw offerte aan. Het aanvragen van een offerte via onze website is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte aanvragen