Betaalbare advocaat Groningen

Budgetadvocaat Jans, de betaalbare advocaat voor particulieren en ondernemers

Advocatenkantoor Jans heeft een eenvoudige insteek. Wij hechten veel waarde een onze recht toe recht aan filosofie. Een heldere en doelgerichte aanpak leidt in ons geval veelal tot een succesvolle en tijdsbesparende afronding van uw zaak.

Kosten advocaat

De veel gestelde vraag “Wat zijn de kosten?” kunnen wij tot verbazing van velen zeer positief beantwoorden. Wij hanteren fatsoenlijke tarieven die gericht zijn op normale mensen en ondernemers. Daarnaast hebben wij geen verborgen kosten en lichten wij u alle (te maken) kosten toe. Onze naam ‘Budgetadvocaat Jans’ doet zijn eer aan.

Wat wij voor u doen

Advocatenkantoor Jans kan u voorzien van een betaalbare advocaat. De rechtsgebieden zijn zeer uitgebreid. Op onze website bespreken we deze gebieden uitgebreid. Onze werkgebieden spreiden zich uit over een groot deel van Nederland, te weten: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. Voor andere plekken in Nederland dient u contact met ons op te nemen.

Vraag hier uw offerte aan

Druk op de onderstaande knop en vraag uw offerte aan. Het aanvragen van een offerte via onze website is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte aanvragen