Arbeidsrecht

De arbeidsrecht advocaat

Wat is arbeidsrecht?

In Nederland wordt de verhouding tussen werkgever en werknemer geregeld middels het arbeidsrecht. Vanaf het moment dat je een arbeidsovereenkomst gesloten hebt, dan heb je te maken met het arbeidsrecht. Ook in bepaalde andere overeenkomsten zoals bijvoorbeeld een uitzendovereenkomst heb je te maken met deze regels.

Wat doet een arbeidsrecht advocaat?

Een arbeidrecht advocaat helpt werkgevers en werknemers als er een geschil ontstaat dat te maken heeft met de arbeidsrelatie. Men kan hierbij bijvoorbeeld denken aan loonvordering, laakbaar optreden en vroegtijdig beƫindigen van een arbeidsovereenkomst. Maar ook zaken zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Advocatenkantoor Jans kan u voorzien van een gedegen arbeidsrecht advocaat. Onze werkgebieden spreiden zich uit over een groot deel van Nederland, te weten: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. Voor andere plekken in Nederland dient u contact met ons op te nemen.

Vraag hier uw offerte aan

Druk op de onderstaande knop en vraag direct uw offerte aan. Het aanvragen van een offerte via onze website is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte aanvragen